background
Haberler
02.12.2013

Ermaksan, yenilikçi teknolojilerini Amerika'da sergiledi.

Ermaksan, Chicago’da düzenlenen Fabrication Technologies (FABTECH) Fuarı’na katılarak Kuzey Amerika pazarında yeni ürünlerini tanıttı.

 
Sektör açısından önemli fuarlardan biri olan ve Chicago’da düzenlenen Fabrication Technologies (FABTECH) Fuarı’nda yer alan Ermaksan, fuarda EVO-2, ETP 2500-30TN ve Fibermak GEN-2 Momentum fiber makinelerini sergiledi.
 
"PAZARDA DAHA DA GÜÇLENDİK"
Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan, Amerika pazarında 500’ün üzerinde makine sattıklarını belirterek, FABTECH’e Kuzey ve Güney Amerika’daki pazara Ermaksan’ın yeni teknolojik ürünlerini tanıtma ve pazardaki konumlarını pekiştirmek amacıyla katıldıklarını söyledi. Amerika’nın Chicago şehrinde 2011 yılından beri ERMAKUSA markasıyla 1000 metrekarelik showroomlarının bulunduğunu belirten Ahmet Özkayan, FABTECH fuarı için; "Toplam 420 metrekarelik standımızda Ermaksan’ın dünya çapında en çok talep gören Speed Bend abkant presini, hybrid teknolojisi ile abkant dünyasında yeni bir segment yaratan EVO-2 abkant presini, geliştirilen fiber laser kesim makinesini ve Ermaksan’ın olumlu tepkiler alan ETP 2500-30TN turret punch makinelerini ziyaretçilerin beğenisine sunduk" dedi.
 
Fabtech Fuarı’nda sergilenen makinelerinin fuar ziyaretçileri tarafından ilgi odağı olmasının ve yapılan satışların kendilerini memnun ettiğini dile getiren Özkayan, fuarda yapılan ikili görüşmelerden de olumlu sonuçlar aldıklarını, böylece yıllardır varlık gösterdikleri Kuzey Amerika pazarında yeni ürünlerle daha da güç kazandıklarını söyledi.