background
Haberler
20.06.2014

Uzakdoğu’da Ermaksan rüzgarı

Ermaksan, çevreye dost ve tasarımları ödüllerle tescillenmiş yenilikçi teknoloji ürünü makinelerini bu kez Uzakdoğu’da sergiledi. Tayland ve Malezya’da yapılan fuarlara katılan Ermaksan’ın makineleri gerek fuar ziyaretçilerinden gerekse medyadan büyük ilgi gördü.

Ermaksan, bugün 750 çalışanıyla tecrübe ve dinamizminin birleşimi olan yenilikçi teknolojilerini Kanada’dan Yeni Zelanda’ya kadar 70 ülkeye ihraç ediyor. Makinelerini fuarlarla da sınırların ötesine taşıyan Ermaksan, Tayland ve Malezya’daki fuarlara katılarak Uzakdoğu’da da Türk bayrağını dalgalandırdı.

Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan, dünyada ve Türkiye’de teknoloji üreten şirketler arasında yer alma bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, yenilikçi teknoloji ürünü makinelerini Tayland ve Malezya’daki fuarlara katılarak Uzakdoğu pazarına taşıdıklarını kaydetti.

Tayland fuarında Ermaksan’ın yeni nesil fiber lazeri Fibermak ve EVO 2 hibrit abkant presini sergilediklerini ifade eden Özkayan, diğer tüm fuarlarda olduğu gibi bu iki makinenin yine ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandığını ve geleceğe yönelik olumlu görüşmeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Özkayan, Uzakdoğu’nun önemli ülkelerinden Malezya’da da Ermaksan’ın Fibermak ve Speed Bend senkronize hidrolik abkant presini sektör temsilcileriyle buluşturduklarını anlatarak, her iki makinenin de büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Her iki fuarda sergilenen makinelerin satıldığını ve yeni siparişlerle dönüldüğünü belirten Özkayan, Ermaksan’ın makinelerinin fuar ziyaretçilerinin olduğu kadar medya kuruluşlarının da gündeminde yer aldığını sözlerine ekledi.