background
Haberler
14.11.2013

Ermaksan’ın yeni nesil teknoloji ürünleri Almanya'da

Stuttgart’ta düzenlenen Blechexpo Metal İşleme Fuarı’nda, sağladığı enerji tasarrufu ile çevreye saygılı ileri teknoloji ürünü Evolution 2 Hibrit Abkant Presini ilk kez sergileyen Ermaksan, standını ziyaret edenlerden tam not aldı.

 
Ermaksan, sac işleme makineleriyle saca şekil ve sektöre de yenilikçi teknolojileriyle yön verirken, katıldığı fuarlarla da Bursa’dan dünyaya yayılan kalitesini gözler önüne seriyor.
Dünyanın birçok bölgesine ihracat gerçekleştiren Ermaksan, Stuttgart’ın ev sahipliği yaptığı Blechexpo- Metal İşleme Fuarı’na katıldı.
 
Sektörün önemli fuarlardan biri olan ve dünyadan 3 binin üzerinde, Türkiye’den ise 15 firmanın yer aldığı Blechexpo Fuarı’nda, Ermaksan da çevreye saygılı ileri teknoloji ürünü Evolution 2 Hibrit Abkant Presini sergiledi.
 
HEM SANAYİCİ HEM ÇEVRE KAZANIYOR
Ermaksan Genel Müdürü Ahmet Özkayan, köklü bir fuar olan Blechexpo’da sektör temsilcileri ve müşterileriyle bir araya geldiklerini ifade ederek, “Sektörde yarım yüzyıllık tecrübemizle ve yenilikçi teknolojilerimizle ürettiğimiz en yeni ürünlerimizi, fuarda müşterilerimizin beğenisine sunduk. Makinelerimizi kaliteden taviz vermeden, müşteri beklenti ve memnuniyetini ön planda tutarak üretiyoruz. Bunun yanı sıra çevreye karşı sorumluluğumuzu da unutmuyoruz. Bu fuarda Evo 2 Hibrit Abkant Presini ilk kez sergiledik. Enerji fiyatlarının yüksek olduğu günümüz şartlarında Evo 2 Hibrit Abkant Presimiz, büküme geçtiği anda enerji tüketmeye başladığı için yüzde 65 enerji tasarrufu sağlıyor ve müşterilerimize ciddi maliyet avantajı getiriyor. Yeni nesil makinemiz, yağ kullanımını yüzde 95 azaltarak, en az 5 yıl yağ değiştirmeye gerek kalmıyor. Makinenin pompası sürekli çalışmadığı için yağ devir daim yapmıyor ve bu şekilde kullanılan yağ ısınmadığından uzun ömürlü oluyor. Evo 2 Hibrit Abkant Pres aynı zamanda sınıfının da en sessiz makinesi.  63db gibi düşük bir ses düzeyinde çalışıyor. Böylece sadece ürünlerimizi değil çalışma felsefemizi de ortaya koymuş oluyoruz. Ermaksan makineleri ile hem sanayici hem de çevre kazanıyor” diye konuştu.
 
Alman pazarını önemsediklerini, Almanya’ya 1989 yılından beri makine sattıklarını ve ilk ihracatlarını da Almanya’ya yaptıklarına işaret eden Özkayan, fuara abkant press, fiber lazer kesim makinesi, panç pres gibi ürünlerle katıldıklarını, özellikle fiber lazer kesim makinesi ile Almanya pazarında paylarını artırmak istediklerini kaydetti. Özkayan, ikili görüşmeler sayesinde müşteri portföylerini genişletme imkanı bulduklarını bu açıdan fuarın beklentilerini büyük ölçüde karşıladığını da dile getirdi.