Ermaksan Makine
SURECUT
Plazma Özelliği

SURECUT

Kesme işleminin basitleştirilmesi ve operatör müdahalesinin azaltılması amacıyla, otomatik olarak optimize edilmiş kesme işlemi parametreleri uygulayarak kesim performansını en üst seviyeye çıkartmak için tasarlanmıştır.

SureCut teknolojisi Hypertherm’in otomasyon sistemleri, CNC’leri ve CAM yazılımı gibi ürünlerinin bir kombinasyonu olarak sunulmaktadır.

Sistem ayarları üzerinde malzeme tipi, kalınlığı, kesme tipi, amper düzeyleri, gaz seçimi ve diğer pek çok unsurun etkisi vardır. 

Deneyimli bir operatör, doğru ayarları seçebilir ancak bu süreç her halükarda biraz deneme/yanılma üzerine kuruludur. SureCut bu deneme/yanılma sürecini ortadan kaldırarak zaman kazandırır. Verimliliği minimum operatör müdahalesi ile otomatik olarak kat kat artırır.

SureCut Teknolojisinin sunduğu avantajlar arasında şunlar yer almaktadır: Cıvataya hazır delikler için True Hole® , bevelli kenarların kesilme işleminin basitleştirilmesi için True Bevel™, kesim-kesim döngü süresinin önemli ölçüde azaltılması için Rapid Part® ve gerçek zamanlı arıza tespiti için Remote Help™.