Ermaksan Makine
HYPERTHERM HPR400 XD GÜÇ KAYNAĞI
Güç Kaynağı

HYPERTHERM HPR400 XD GÜÇ KAYNAĞI

HyPerformance® plazma kaynağı, kullanıcısına kaliteli ve hassas kesimlerin yanında yüksek verimlilik de sunar.

Üstün teknolojilerin eşsiz kombinasyonunu bir araya getiren HPR XD® plazma kaynağı, genel performans, verimlilik ve karlılığı artırır.

  • Daha iyi akım ayarı doğruluğu için kendini kalibre eden akım kontrolü.
  • Yüksek güç faktörü / verimlilik.
  • Azaltılmış ark voltajı sapması ve daha kararlı bir plazma arkı için çıkış akımında düşük dalgalanma.
  • CNC üzerinden sistem izlemesi için seri iletişim portu.
  • Sistem sağlamlığı için ana modüller arasında CAN seri iletişimleri.
  • CNC ağa bağlıysa uzaktan izleme yapılabilme olanağı.

Avantajlar+ Saat başına daha fazla parça
HyPerformance Plasma sistemleri saat başına daha fazla parça üretmek için daha yüksek kesim hızları sunar. Hypertherm’in PowerPierceTM teknolojisi, hiç olmadığı kadar kalın parçaların kesilmesini mümkün kılar ve daha yavaş kesen oksijen kesim teknolojilerinin yerini alır.

HyPerformance Plasma’nın üstün kalitesi ve tutarlılığı, zaman tüketen ikincil işlemleri en aza indirerek saat başına üretilen parça sayısını en üst düzeye çıkarır. 


En yüksek düzeyde üretkenlik
HyPerformance Plasma, en üst düzeyde üretkenlik için yüksek kesme hızlarını, hızlı işlem döngüsünü, çabuk değiştirmeleri ve yüksek güvenilirliği bir araya getirir. 

En uzun sarf malzeme ömrü
Patentli LongLife® ve PowerPierce™ teknolojileri sarf malzeme ömrünü önemli ölçüde artırır ve parça başına maliyeti düşürür. Hypertherm sarf malzemeleri, tutarlı şekilde daha uzun ömür sağlamak için en yüksek kalite standartlarında üretilmektedir.

Daha az güçle daha fazla performans
Patentli sarf malzeme tasarımları, daha düşük amper düzeyleri kullanarak sektör lideri kesme hızları ve sağlam üretim delmesi sağlar. HyPerformance Plasma, piyasadaki diğer plazma çözümlerinden daha düşük kesme akımıyla, amper başına son derece yüksek kesme hızlarına olanak tanır. Hypertherm’in güç kaynakları elektrik kullanımlarında son derece verimli olacak şekilde tasarlanmıştır. Daha düşük elektrik masrafı sağlar ve çevreyi daha az etkiler.

Otomatik gaz konsolu seçeneği 

Tüm plazma sistemi ayarlarını CNC’den kontrol eder. Sezgisel bir CNC arayüzü ile birlikte, yeni operatörleri eğitme ve yeni işlerde gaz ayarlama süresini azaltır. Kesme ve markalama arasında hızlı geçiş sağlamak için işlemleri otomatik olarak anında değiştirir.

En tutarlı kesme performansını üretmek için gelen gaz basıncındaki değişikliklere göre otomatik olarak ayarlama yapar.

Manuel Gaz Konsolu

  • LongLife teknolojisi en uzun süre tutarlı HyDefinition kesim kalitesi sağlar.
  • Gelen gaz basıncındaki değişimleri dengeler.
  • Gaz akışını sürekli olarak ölçer ve ayarlar.