Ermaksan Makine
TRUE BEVEL + TRUE HOLE
Makine Opsiyonları

TRUE BEVEL + TRUE HOLE

Ermaksan, EPL Plazma serisinde boru kesim teknolojisi ile 50 - 400 mm çapta olan boruları hassas kesebilmek için tasarlamıştır.

Boru kesiminde tank, boru hattı, santral gibi yapılarda geniş uygulama alanı vardır. Profil kesiminde inşaat, savunma. 5 eksen kesim kafasıyla açılı kesimler yapar. Karbon çelik için geliştirilen True Hole™ teknolojisi, sadece XPR 300 ve otomatik gaz konsollu HPR XD® plazma sistemlerinde kullanıma sunulmaktadır.

Karbon sac için geliştirilmiş patentli True Hole™ teknolojisi, farklı delik boyutları ve malzeme kalınlıklarına göre optimize edilmiş kesim parametrelerinin spesifik bir kombinasyonudur. True Hole™ teknolojisi, deliklerdeki açıyı ve bozulmaları tamamen ortadan kaldırır.

True Hole™ ile daha tutarlı parça tasarım boyutları elde edersiniz ve bu sayede ikincil işlemler daha az gerekir. True Hole™ teknolojisi, piyasadaki diğer plazma sistemleri ile karşılaştırıldığında, karbon çelikte açılan silindir deliklerde %50’ye kadar iyileştirme sağlar.

Sektörün çelik konstrüksiyon üzerine boru kesim ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmesi için dizayn edilmiştir. Bu makinelerimizin inşaat
sektörü, savunma ve makine sanayileri gibi çok geniş bir yelpazede kullanım alanı bulunmaktadır.