background
Haberler
05.07.2022

Yeni yatırımlarda tercih yine Ermaksan

Ürdün merkezli müşterimiz, yeni bir FIBERMAK 6 kW fiber lazer kesim makinesi yatırımı ile makine parkurunu genişletti. Bizi tekrar tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Müşterinin artan talebi karşılamak için ikinci bir lazer yatırımına ihtiyacı vardı. 2018 yılında Ermaksan'dan aldığı ilk lazerden çok memnun kaldığı için tekrar Ermaksan'ı tercih etti.

Ürdünlü şirket metal dekoratif ve mimari kaplamaların, mobilya ve aksesuarların, antikaların süslenmesinde önde gelen ve bölge ülkelerine de ihraç eden şirketlerden biridir. Lazer kesim, gravür, frezeleme, metal şekillendirme ve metalleri aşındırma konusunda uzmanlaşmıştır.

6000x2000 mm sac kesme kapasitesine sahip olan makine, 6000 Watt IPG rezonatör ile donatılmış olması nedeniyle etkileyici kesim kalitesi ile kalın malzemeleri işliyor. Lazer, yumuşak çeliği 25 mm kalınlığa, paslanmaz çeliği 15 mm'ye, alüminyumu 12 mm'ye ve bakır ve pirinci 8 mm'ye kadar keser. Makinenin kesme kafası Precitec’tir. Bu kesme kafası, kesintisiz sürekli çalışma için optimize edilmiş yapısıyla, üstün kesim kalitesinden ödün vermez. Kesim sırasında operatöre birçok fayda sağlayan, Beckhoff Kontrol paneline sahiptir. Windows10 işletim sistemine sahip çoklu dokunmatik 21,5” kontrol paneli ile operatörler, ihtiyaç duydukları tüm bilgi ve parametreleri tek bir ekranda görebilir ve gerekli işlemleri veya değişiklikleri online olarak çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler. Ermaksan mühendisleri tarafından yazılan kontrol paneli üzerindeki tüm yazılımlar, kullanılan menülerin yerleri operatörün ihtiyacına ve kullanım alışkanlıklarına göre değiştirilebilir.

Müşteri artık daha az zamanda daha fazlasını üretebilir. Ermaksan FIBERMAK serisi lazer kesim makinelerinin üretim kapasitenizi ve verimliliğinizi nasıl artırabileceğini öğrenmek istiyorsanız bizimle iletişime geçin!